Artikel toegevoegd aan de winkelwagen

‘Bij alles wat we doen streven we altijd naar een optimale klantervaring. Voor onze klanten en voor de gebruikers van onze producten’.


Business partner

De Witgoedpartner is al jaren een gerespecteerd business partner voor vele landelijke bedrijven en instellingen. Wij beschikken over een team van deskundige oplossingsgerichte medewerkers. Zij staan voor u klaar om u te adviseren in projecten, aankoop en advies van apparatuur, service en onderhoudswerkzaamheden. Iedereen heeft zijn eigen expertise en zo kunnen wij u op alle gebieden kwaliteit garanderen!

Het Business voordeel voor u organisatie:

Lees meer over de Witgoedpartner>>>

Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak

De WitgoedPartner levert oplossingen op maat voor:

Onze zakelijke klanten zijn actief in de meest uiteenlopend branches. Voor meer informatie klik op ‘branches’.

Techniek Nederland

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland. Techniek Nederland staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers van de leden. Meer informatie over deze certificering treft u hier op Wikipedia.

NEN 3140 Certificering

Onze monteurs zijn allemaal NEN 3140 gecertificeerd. De NEN 3140:2011 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Meer informatie over deze certificering treft u hier op Wikipedia.

VCA Certificering

Onze monteurs zij allemaal VCA gecertificeerd. VCA is een controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen Meer informatie over deze certificering treft u op.

Voor informatie, toelichting of offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 8200266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

Contactgegevens

Bezoekadres Showroom en Kantoor:
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42
6666 MC Heteren
026 – 8200266

Eigenaren:
Bas Rijcken en Rene van de Wiel

Overige bedrijfsgegevens
KvK-nr.: 63435462
BTW-nr.: NL855235433B01
Rabobank: 11.82.57.498
IBAN: NL76RABO0118257498
BIC: RABONL2U